Ochrana osobných údajov

Ďakujeme za Vašu návštevu na našom webe. Berieme ochranu Vašich súkromných údajov vážne a chceme, aby ste sa pri návšteve nášho webu cítili dobre. Osobné údaje, ktoré sú získavané počas návštevy tohto webu spracovávame v súlade so Zákonom na ochranu osobných údajov č.122/2013 Zb.

Právo na informácie

Na požiadanie Vám  podľa možnosti obratom a písomne oznámime, či a aké osobné údaje máme o Vás zaznamenané. Pokiaľ by napriek našim snahám o správnosť údajov a aktuálnosť boli zaznamenané nesprávne informácie, na požiadanie ich opravíme.

Pokiaľ máte otázky týkajúce sa spracovania Vašich osobných údajov, môžete ich smerovať na email: ormuzdk@vuczilina.sk, kde sme Vám k dispozícii nielen v prípade žiadosti o informácie ale i v prípade podnetov alebo sťažností. Zodpovedná osoba: Jana Náhla, tel.: 043/586 47 80.

Kódex ochrany údajov

Získavanie a spracovávanie osobných údajov

Keď navštívite naše webové stránky, zaznamenajú  webové servery štandartným spôsobom IP adresu, ktorá Vám bola pridelená poskytovateľom internetových služieb, webovú stránku, z ktorej nás navštívite, webové stránky, ktoré u nás navštívite, a tiež dátum a dĺžku návštevy. Osobné údaje sa zaznamenajú len vtedy, keď nám ich poskytnete z vlastnej vôle, napríklad v rámci registrácie, ankiet, vypísania cien alebo na realizáciu zmluvy.

Bezpečnosť

Oravské múzeum P. O. Hviezdoslava v Dolnom Kubíne prijíma technické, organizačné a bezpečnostné opatrenia, aby chránila u nás vedené údaje proti manipulácii, strate, zničeniu alebo zásahu nepovolaných osôb. Naše bezpečnostné opatrenie sa s vývojom technológií neustále zlepšujú.

Použitie a postúpenie osobných údajov

Oravské múzeum P. O. Hviezdoslava v Dolnom Kubíne používa Vaše osobné údaje na účely technickej správy webových stránok, zákaznícku administratívu, na ankety týkajúce sa produktov a na marketingové účely vždy iba v takom rozsahu, aký je k tomu potrebný.

Postúpenie osobných údajov štátnym zariadeniam a úradom  nasleduje len v rámci záväzných predpisov. Naši spolupracovníci, agentúry a obchodníci sú z našej strany viazaní diskrétnosťou.

Možnosť odhlásenia

Chceme Vaše údaje použiť k tomu, aby sme Vás mohli informovať o našich aktivitách, produktoch a službách, prípadne zistiť Váš názor na ne. Účasť na takých akciách je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s nimi nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme mohli podľa toho údaje zablokovať. V prípade emailovej komunikácie sa z odberu môžete kedykoľvek odhlásiť s pomocou odhlasovacieho odkazu uvedeného v pätičke každého emailu.

Cookies

Oravské múzeum P. O. Hviezdoslava v Dolnom Kubíne používa cookies k tomu, aby mohla sledovať preferencie návštevníkov a aby mohla podľa toho optimálne vytvárať webové stránky. Cookies sú malé „súbory“, ktoré sa uložia na Váš pevný disk. To vedie k uľahčeniu navigácie a zaisteniu vysokej miery užívateľského komfortu webovej stránky. Cookies sa môžu využívať k zisteniu, či už ste zo svojho počítača navštívili naše webové stránky. Identifikuje sa iba cookie na Vašom počítači.

Používanie cookies môžete deaktivovať vo Vašom internetovom prehliadači.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Prehlásenie predávajúceho:  Oravské múzeum P. O. Hviezdoslava v Dolnom Kubíne sa zaväzuje plne rešpektovať dôverný charakter Vašich osobných a firemných dát, ktoré sú zabezpečené proti neautorizovanému prístupu a chránené proti zneužitiu. Údaje, ktoré zadávate pri objednávke v e-shope  sú nevyhnutné pre Vašu identifikáciu ako kupujúceho. Používame ich k realizácii celého obchodu, vrátane nevyhnutných účtovných operácií, vystavení daňových dokladov, identifikácii Vašich bezhotovostných platieb a pre komunikáciu s Vami.

Vaše detailné osobné dáta a údaje o nákupoch sú ukladané v databáze s prísnym zabezpečením proti zneužitiu a nie sú poskytované tretím stranám.

Súhlas registrujúceho sa návštevníka webu: Vyplnením webového formulára súhlasí kupujúci so zaradením všetkých ním vyplnených osobných údajov do databázy Oravské múzeum P. O. Hviezdoslava v Dolnom Kubíne, Hviezdoslavovo nám.7, 02601 Dolný Kubín, IČO:36145106. ktorá je jej správcom a súčasne súhlasí s ich spracovaním pre marketingové účely a obchodné informácie prostredníctvom elektronických prostriedkov podľa príslušného zákona na dobu do odvolania súhlasu.

Zároveň registrovaný udeľuje súhlas s tým, aby mu predávajúci zasielal informácie o pripravovaných akciách a udalostiach.

GDPR

OZNAM/ANNOUCEMENT

SK:

Oravský hrad je otvorený pre návštevníkov aj v zimnom období.

Vzhľadom na náročnosť terénu a v prípade nepriaznivých poveternostných podmienok v zimnom období, doporučujeme návštevníkov bezpečnú a pevnú obuv vhodnú do náročných terénov

(Nedoporučuje sa letná vychádzková obuv, botasky a pod.). . Pre podrobnejšie informácie si môžete prečítať článok TU.

EN:

Orava castle is opened for the visitors also in the winter season.

Because of the difficulty of it’s terrain, and in the case of unfavorable weather conditions, we recomend to the visitors wearing good and fitted shoes for tough terrains

(not recomended – summer sneakers for example.). For more detailed information, visit the article HERE.